Boudoir

Boudoirfotografie is momenteel razend populair. Maar wat is boudoir eigenlijk? Het vrouwelijk lichaam heeft nu eenmaal mooie vormen en met goed licht, mooie lingerie en een fotograaf die je mooiste lichaamsdelen naar voren kan halen (en die waar je minder tevreden over bent kan verbloemen) heb je de perfecte match voor een lingerieshoot of Boudoir Photograpy.

Zowel in de studio als op een locatie naar keuze kan ASA Foto & Video je laten stralen als een 'real lady'. Vanzelfsprekend word je eerst netjes opgemaakt door ons visagieteam. Als je meerdere setjes lingerie meeneemt, krijg je een goede afwisseling. De shoot neemt ongeveer 60 á 90 minuten in beslag.

Een beetje uitdagend, ondeugend en sexy mogen de foto’s best zijn! Het is natuurlijk best spannend om bijna kledingloos op de foto te gaan, maar je wordt goed begeleid tijdens de shoot en er heerst een ontspannen sfeer.

Veel aanstaande bruiden laten een boudoirshoot maken voor hun vriend. Een erg leuk cadeau op de huwelijksnacht.

Maar niet alleen aanstaande bruiden laten een boudoirfotoshoot maken. Iedereen is mooi op zijn eigen manier of je nu op leeftijd of juist jong bent, of je een maatje meer hebt of juist slank bent. Het maakt niet uit, tijdens de boudoirefotosessie zul je stralen!

Je krijgt de foto’s namelijk in een glamouralbum aangeleverd, voorzien van een persoonlijk gestileerde opmaak. De foto’s zijn allemaal nabewerkt en geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Daarnaast krijg je ook nog een poster van 30x40cm die bijvoorbeeld erg mooi in de slaapkamer past.

Een boudoirshoot laten verzorgen door ASA Foto & Video kan al vanaf € 295,-

Terug naar boven