Dé dag

Jullie huwelijk. Misschien wel de mooiste dag van je leven en zeker een van de allerbelangrijkste. Weken, wat zeg ik, maanden van tevoren ben je er samen met je partner al mee bezig. Waar gaan we naar toe, wie nodigen we uit en wat trekken we aan? Belangrijke zaken. En dan de grote dag, je gaat trouwen. Het aankleden, de spanning van het ophalen en elkaar zien, het gemeentehuis en/of de kerk en daarna de receptie met het diner en aansluitend het grote feest. Over de fotograaf hoef je niet meer na te denken: Asa Foto & Video. Wij maken jullie mooiste dag nog onvergetelijker met een uniek op maat gemaakt foto en/of videoaanbod.

Van budget tot extreme luxe, voor jullie en alle andere bruidsparen in spe zijn er volop mogelijkheden. Wij zijn van mening dat elk bruidspaar recht heeft op onvergetelijke foto’s waarmee je jullie huwelijksdag nog vele malen kan herbeleven.

Jullie trouwreportage

Wij zijn overal bij en zien alles, maar zijn tegelijk onzichtbaar. Pas als jullie het resultaat zien, weet je dat we er bij waren. En hoe. Voor het laten maken van een offerte op maat maak je gemakkelijk een afspraakje bij ons. Het gesprek is vrijblijvend, neemt ongeveer 45 tot 60 minuten in beslag en je weet direct wat de kosten zijn voor jullie droomhuwelijk. Wat willen wij graag van jullie weten tijdens het vrijblijvende info gesprek bij ons op kantoor:

Aan de hand van dit soort vragen en jullie antwoorden stellen we samen het passende pakket samen. Willen jullie er nog “een nachtje over slapen” geen probleem, jullie krijgen de offerte netjes per mail toegestuurd om het nog eens op jullie gemak na te lezen.

Ons motto: “Eerst de klik, dan de kick”.

Op het gebied van albums zijn er veel mogelijkheden. Stevige papier, wat dunner, matte of juist glanzende foto’s. Ook de mogelijkheden voor de kaft zijn bijna eindeloos: enkele kleur, met een mooi design of wellicht met foto over de hele kaft of deels in canvas, aluminium of plexiglas. Wij hebben overal voorbeelden van.

Betaling in delen

Over de betaling hoeven jullie bij ons niet wakker te liggen. Dat gaat heel simpel in 4 termijnen.

  1. zodra besloten is dat wij jullie huwelijk vastleggen
  2. als de trouwfoto’s klaar staan om bekeken en uitgezocht te worden
  3. bij het bekijken van het concept van jullie trouwalbum
  4. zodra alles klaar is en jullie het komen ophalen
Indien er gekozen wordt voor een trouwreportage zonder album met alle foto’s digitaal via een download link of alleen een filmreportage zijn er 3 betaalmomenten: de aanbetaling, een betaling net voor de trouwdag en de eindbetaling bij het ophalen.

Wij krijgen wel eens de vraag: “Wat als….?” Natuurlijk wil je er helemaal niet aan denken dat er vlak voor jullie trouwen iets gebeurt waardoor het huwelijk op de geplande datum niet door kan gaan. Bijvoorbeeld door een overlijden van een familielid. Wij geven jullie daar alle ruimte in en kijken na verloop van tijd, als jullie daar aan toe zijn, wat een goede nieuwe datum is. Uiteraard blijft jullie aanbetaling gewoon staan.

Vergeet niet dat het jullie huwelijksdag is en die moet perfect zijn! Geniet van de voorbereiding, geniet van de dag en geniet daarna elke dag volop van elkaar. Een standaard trouwerij bestaat in onze ogen niet, elk bruidspaar is uniek en elke trouwerij is uniek.

Wel hebben wij een aantal voorbeeldpakketten gemaakt, waardoor jullie snel een idee krijgen over de prijzen.

ASA Foto & Video heeft diverse prijzen en nominaties op het gebied van trouwreportages op zijn naam staan. Het geheim? Bij Asa Foto & Video vinden we het net zo leuk bruiloften te fotograferen als jullie het vinden om te trouwen!

Bruidsparen die jullie voor gingen gaven als reden om voor ons te kiezen:

Bekijk hier onze uitgebreide huwelijksportfolio en word nog enthousiaster.

Terug naar boven