Videoreportage

De Compleetste videograaf voor jullie bruiloft

Ook voor videografie hoeven jullie niet ver te zoeken. Naast prijswinnende fotografie mogen jullie van ons namelijk ook een prachtige trouwfilm verwachten. En dat is niet zomaar een alledaagse film, maar met recht het compleetste pakket wat je voor je bruiloft van een videograaf mag verwachten. Een genot om terug te kijken!

Wat je allemaal mag verwachten

Jullie bruiloft verfilmd - onze werkwijze

Het dagprogramma en al jullie wensen die we hebben besproken voor de fotoreportage van jullie bruiloft, gelden natuurlijk net zo voor de verfilming van jullie dag.

Een belangrijk verschil is dat de tijden niet gelijk hoeven te lopen: de start- en eindtijd voor het filmen mogen eerder of later zijn dan voor de fotografie, net waar jullie de voorkeur aan geven. Ook mogelijk is om alleen een videograaf van ASA Foto & Video in te huren.

Bij het filmen zelf op de bruiloft werken we altijd zo onopvallend mogelijk. Zo kunnen jullie en al jullie gasten genieten van alle bijzondere momenten van de dag, zonder dat iemand zich uitgebreid 'gefilmd' voelt.

Je kunt ons eigenlijk zien als een filmende daggast. We bewegen onopvallend tussen de gasten door en leggen alle belangrijke momenten vast zonder al te veel in te grijpen. Zo krijg je een film die letterlijk jullie dag laat zien zoals die was.

Omdat we als team goed op elkaar zijn ingespeeld, zullen we bij het fotograferen en filmen elkaar ook niet in de weg lopen. We zorgen er zo voor dat we praktisch nooit bij elkaar 'in beeld' staan. In jullie uiteindelijke fotoreportage en film zul je de videograaf en fotograaf dus zelden echt zien.

Trouwfilm & videoclip

Jullie mogen 12 tot 15 muzieknummers uitkiezen en voor jullie huwelijksdag aan ons doorgeven. Zodra jullie muziekwensen compleet zijn, maken we de montage van jullie trouwfilm en videoclip. Wanneer jullie trouwalbum klaar is zal ook de ongeveer film klaar zijn.

Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze prijsindicatie voor de huwelijksreportages.

Alleen bruidsfilms?

We filmen niet alleen huwelijken. Ook voor bedrijven zoals presentaties en seminars maken we reportages. Maar ook bij crematies en begrafenissen worden wij regelmatig ingezet.

Terug naar boven