Foto's afdrukken en/of negatieven inscannen

Afdrukken

Of het nu kleine of grote foto's zijn, het zijn herinneringen en die verdienen alle aandacht om mooi uitgeprint te worden. Laat daarom je foto's bij een echt fotograaf afdrukken die je adviseert en helpt als je dat op prijs stelt.

Wij van ASA Foto & Film Fotograaf Tessa Witvoet hebben een goede kijk op hoe foto's er mooi uit moeten komen te zien. Dit kan een afdruk op pasfoto formaat zijn voor in een medaillon of bijvoorbeeld van 100x150cm met een mooie lijst erom voor aan de muur bij je thuis of op je kantoor.

Stuur ons je foto's op via asa-foto.wetransfer.com en wij gaan voor je aan de slag. Zet zo duidelijk mogelijk in de omschrijving wat de wensen zijn en hoe we je kunnen contacten. Heb je vragen? Bel ons gerust en we spreken de wensen met je door.

De meest voorkomende maten en materialen met bijbehorende prijzen kun je op onze prijslijst vinden. Bijzondere afmeting?
Uiteraard kunnen ook afwijkende maten gedrukt worden. Alles wordt met de hand gemaakt, waardoor ook vrijwel elk formaat mogelijk is. Denk aan bijvoorbeeld het formaat 50x120cm of 62x174,5cm. Houd daarbij rekening dat een foto met een afwijkende maat afgedrukt wordt binnen het formaat dat je opgeeft. Om een voorbeeld te geven wanneer je een foto stuurt die 20x25cm is zal deze worden afgedrukt voor de prijs van een 20x30cm foto. Dit omdat het formaat eronder 15x21cm is en daar past geen 20x25cm foto in. Wel past dit in de eerst volgende maat en dat is 20x30cm.

Fotocollage

Ook is het mogelijk om een collage bij ons te laten maken van je foto's i.p.v. een enkele afdruk te laten maken. Omschrijf dit dan ook duidelijk aan ons. Voordat wij aan het ontwerpen gaan of de foto's gaan afdrukken zullen we eerst contacten met elkaar over de prijs en het betalen van de foto's. Over het algemeen worden foto's uiteindelijk ingelijst. Daarom printen wij standaard op mat fotopapier. Indien de wens anders is laat het ons dan weten.

Negatieven inscannen

Heb jij nog (oude) negatieven of misschien wel dia’s die je graag zou willen laten digitaliseren en/of afdrukken? Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres.

Vanaf € 5,75 per negatief/dia scannen wij deze op Hoge Resolutie voor je in. Je kunt er voor kiezen om de foto’s alleen digitaal te ontvangen of we kunnen ze op elk gewenste formaat voor je afdrukken. De prijzen voor het afdrukken kun je op onze prijslijst vinden.
Kom gerust bij ons langs om je wensen met ons te bespreken.

Terug naar boven