Boudoir

Een boudoir shoot? Dit is razend populair

Maar wat is boudoir eigenlijk? Het vrouwelijk lichaam heeft nu eenmaal mooie vormen en met goed licht, mooie lingerie en een fotograaf die je mooiste lichaamsdelen naar voren kan halen (en die waar je minder tevreden over bent kan verbloemen) heb je de perfecte match voor een lingerie shoot.

Bruidslingerie

Ga je trouwen en wil je jouw vriend een super mooi en persoonlijk cadeau geven op de ochtend van jullie huwelijksdag?
Laat dan een mooi fotoshoot maken van jezelf in je bruidslingerie. Tijdens deze boudoir shoot maken we verschillende foto's. Als je wil kan je gebruik maken van een van onze visagistes. Zodra je de foto's zelf bekeken hebt gaan we bespreken in wat voor vorm je dit cadeau wilt geven. Je kan namelijk een mooie grote afdruk laten maken of bijvoorbeeld een leuk boekje laten samenstellen met een aantal foto's erin. Het is helemaal aan jou.

Real Lady

Zowel in de studio als op een locatie naar keuze kan ASA Foto & Film je laten stralen als een 'real lady'. Een boudoir shoot wordt niet alleen door a.s. bruiden gedaan, ook voor jezelf is het super leuk om te hebben of cadeau te geven aan je geliefde. Iedereen is mooi op zijn eigen manier of je nu op leeftijd of juist jong bent, of je een maatje meer hebt of juist slank bent. Het maakt niet uit, tijdens de boudoire fotosessie zul je stralen!

Vanzelfsprekend kan je eerst netjes worden opgemaakt door ons visagie team. Als je meerdere setjes lingerie meeneemt, krijg je een goede afwisseling. De shoot neemt ongeveer 60 á 90 minuten in beslag.

Spannend

Een beetje uitdagend, ondeugend en sexy mogen de foto’s best zijn! Het is natuurlijk best spannend om bijna kledingloos op de foto te gaan, maar je wordt goed begeleid tijdens de shoot en er heerst een ontspannen sfeer.

Fotoshoot met je partner?

Uiteraard is het ook mogelijk om een boudoir fotoshoot met je partner te laten maken. Dan maken we foto's van jullie alleen en van jullie samen. Helemaal te gek om als kunst object thuis aan je muur te hangen.

Kosten boudoir shoot

Naast de boudoir shoot krijg je een mooi fotoalbum aangeleverd, voorzien van een persoonlijk gestileerde opmaak. De foto’s zijn allemaal nabewerkt en geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Daarnaast krijg je ook nog een poster van 30x40cm die bijvoorbeeld erg mooi in de slaapkamer past.

Een boudoir shoot laten verzorgen door ASA Foto & Film kan al vanaf € 325,-
Maak direct een afspraak.

Terug naar boven