Schoolfoto's

ASA Foto & Video verzorgt al heel wat jaren schoolfoto’s. Zowel voor scholen binnen Amsterdam als elders. Dankzij het online bestelsysteem heeft de school geen omkijken meer naar de administratie ervan.

De werking

In overleg met de school plannen we 1 a 2 dagen (of meer, indien nodig of gewenst) waarop onze fotograaf aanwezig is voor het maken van de schoolfoto’s. Met onze mobiele studio kunnen wij vrijwel in elk lokaal en op iedere plaats in de school foto’s maken.

Na een aantal dagen staan de foto’s online op onze website in een beveiligde omgeving. De school ontvangt de beveiligde inloggegevens. De ouders en verzorgers kunnen vanaf dat moment inloggen en hun bestelling plaatsen. Wij gebruiken iDeal, zodat iedereen online kan afrekenen. Zodra de bestelperiode is afgelopen worden de bestellingen in behandeling genomen om vervolgens keurig op school afgeleverd te worden. De bestellingen zijn per klas verpakt waardoor uitdelen erg makkelijk is.

Voor wie?

Schoolfotografie is al lang niet meer alleen meer voor basisscholen, ook kinderdagverblijven en het voortgezet onderwijs maken graag gebruik van de schoolfotograaf.

Pasjes

Vooral voor middelbare scholen is ons pasjessysteem erg interessant. De schoolfoto wordt op een schoolpas geprint die ook nog voorzien kan worden van een magneetstrip of barcode. Diverse scholen gebruiken dit voor bijvoorbeeld de uitleen in de mediatheek, om te kopiëren, voor het bijhouden van absenties en voor aankopen in de kantine.

Interesse?

Graag komen wij bij u langs om ons voor te stellen en we laten graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Terug naar boven