Ons team

Ons enthousiaste team bestaat uit:

Tessa Witvoet Tessa Witvoet

Fotograaf, designer & eigenaar ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet
Vakopleiding Fotonica (foto & film) in Drachten - afgerond
Professionele fotografe sinds 1999 en heeft vele awards gewonnen
Is gelukkig getrouwd met Patrick en trotse moeder van een mooie dochter.
Mika Mika

Verzorgt en adviseert o.a. in het maken van pasfoto's, denkt mee over social media, neemt de telefoon aan, plant afspraken in en werkt mee aan de verwerking van fotoshoots. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's. Daarnaast maakt hij ook reproducties van oude foto's.
Opleiding UvA - mee bezig
Mark Mark

Fotograaf en photoshopspecialist. Hij is veel bezig met alle leuke klanten. Verantwoordelijk voor o.a. telefoon, mail, planning en het maken en verwerking van vele fotoshoots en de styling van de ontvangstruimte en etalages. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's, adviseren hierover en het reproduceren van oude foto's.
Lerarenopleiding Engels 2e graad - afgerond
Gelukkig samen met z'n vrouw.
Mike Mike

Pasfotospecialist en veel bezig met social media. Daarnaast ook veel in gesprek met alle leuke klanten. Verantwoordelijk voor o.a. telefoon, mail, planning en verwerking van vele fotoshoots en de styling van de ontvangstruimte en etalages. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's, adviseren hierover en het reproduceren van oude foto's.
AV design Mediacollega Amsterdam - afgerond
Gelukkig samen met z'n vriend.
Iris Iris

Pasfotograaf en photoshopspecialist. Zij is veel bezig met alle leuke klanten. Verantwoordelijk voor o.a. telefoon, mail, planning en verwerking van vele fotoshoots en de styling van de ontvangstruimte en etalages. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's, adviseren hierover en het reproduceren van oude foto's.
Master of Creative Design for Digital Cultures Hogeschool voor de Kunsten Utrecht / Open University - afgerond
Gelukkig samen met haar vriend.
Anne Mena

Loopt stage bij ons van februari t/m juli 2024. Pasfotospecialist en veel bezig met social media. Daarnaast ook veel in gesprek met alle leuke klanten. Doet eigenlijk alles wij de rest ook doen zoals telefoon, mail, planning en verwerking van vele fotoshoots en maakt reproducties. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's.
AudioVisueel bij het Mediacollega Amsterdam - mee bezig
Gelukkig samen met haar vriend.
Patrick Patrick

Programmeur, systeembeheerder en verantwoordelijk voor o.a. het archief, het back-up systeem en de automatische mailings. Daarnaast is hij regelmatig gastheer en vraagbaak in de winkel.
Opleiding Informatica in Groningen - afgerond
Is gelukkig getrouwd met Tessa en trotse vader van een mooie dochter.

Verder werken wij al jaar en dag samen met een vaste groep fotografen en filmmakers welke back-up staan voor ons wanneer wij zelf uitvallen. Door dit fijne netwerk is het vrijwel altijd mogelijk iets te regelen.

Daarnaast beschikken wij ook over een goed netwerk met diverse visagisten en haar stylisten welke voor een shoot kunnen worden ingehuurd.

Terug naar boven