Ons team

Ons enthousiaste team bestaat uit:

Tessa Witvoet Tessa Witvoet

Hoofdfotograaf, designer & directeur ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet
Vakopleiding Fotonica (foto & film) in Drachten - afgerond
Professionele fotografe sinds 1999 en heeft vele awards gewonnen
Heeft een relatie met Patrick
Robin Robin

Assistent, pasfoto- en profielfoto specialist in onze studio en veel bezig met social media. Verantwoordelijk voor o.a. telefoon, mail, planning en verwerking van vele fotoshoots en de styling van de ontvangstruimte en etalages. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's, adviseren hierover en het reproduceren van oude foto's.
Fotovakschool in Amsterdam - afgerond
Gelukkig samen en trotse moeder van twee mooie kinderen.
Anna Anna

Loopt stage bij ons van september 2022 tot begin februari 2023. Zij draait volledig mee om zo veel mogelijk te leren. Hieronder valt pasfoto's maken, mee denken over social media, de telefoon aannemen, afspraken in plannen en de verwerking van fotoshoots. Maar ook het afdrukken en/of inlijsten van foto's en het reproduceren van oude foto's.
Vakopleiding Mediacollege Amsterdam - mee bezig
Mika Mika

Verzorgt en adviseert o.a. in het maken van pasfoto's, denkt mee over social media, neemt de telefoon aan, plant afspraken in en werkt mee aan de verwerking van fotoshoots. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's. Daarnaast maakt hij ook reproducties van oude foto's.
Opleiding VWO - afgerond
Li Jia Li Jia

Assistent en pasfotospecialist in onze studio en veel bezig met social media. Verantwoordelijk voor o.a. telefoon, mail, planning en verwerking van vele fotoshoots en de styling van de ontvangstruimte en etalages. Maar ook het afdrukken en inlijsten van foto's, adviseren hierover en het reproduceren van oude foto's.
AMFI in Amsterdam - afgerond
Gelukkig samen en trotse moeder.
Patrick Patrick

Programmeur, systeembeheerder en verantwoordelijk voor o.a. het archief, het back-up systeem en de automatische mailings
Opleiding Informatica in Groningen - afgerond
Heeft een relatie met Tessa

Verder werken wij al jaar en dag samen met een vaste groep fotografen en filmmakers welke back-up staan voor ons wanneer wij zelf uitvallen. Door dit fijne netwerk is het vrijwel altijd mogelijk iets te regelen.

Daarnaast beschikken wij ook over een goed netwerk met diverse visagisten en haar stylisten welke voor een shoot kunnen worden ingehuurd.

Terug naar boven