Plattegrond ASA foto & Film

Historie

De start

ASA Foto is opgericht 1971 en sinds 1979 geregistreerd bij de Kvk.
Het begon allemaal op een zolderkamer driehoog achter, nadat de oprichter het wel had gezien bij zijn werkgever. De klantenkring groeide snel en er moesten machines aangeschaft worden. Hierdoor werd het ook nodig te verhuizen naar een ruimere locatie.

Fotostudio en woonruimte in een

Dit werd de Willem de Zwijgerlaan. Om zowel het bedrijf te huisvesten met zijn fotostudio, productieruimte en kelder als voor het woonhuis erboven.

Fotostudio Hugo de Grootplein

ASA Foto bleef groeien waardoor er wederom verhuisd moest worden. Het Hugo de Grootplein was ditmaal de bestemming. Een pand met 32 etalages en van alle gemakken voorzien. Met name een grote studio.

Voortzetting

Eind 2005 was het voor de oude man, de oprichter van ASA Foto, tijd om met pensioen te gaan. Waardoor het bedrijf over genomen is door 2 collega's, onder een nieuwe naam.

Frisse wind

Sinds 2006 is Tessa Witvoet het brein achter ASA Foto, welke inmiddels de naam ASA Foto & Film | Fotogaaf Tessa Witvoet draagt. Door de jaren is het ASA Foto & Film zich nog bewuster geworden van de wensen van de klant en staat ze meer dan ooit te voren op enthousiaste wijze garant voor een hoogwaardig product en uitstekende dienstverlening.

Terug naar boven