Uitvaart

Tijdens een uitvaart stellen wij van ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet ons bescheiden op. We zullen op gepaste afstand de ceremonie vastleggen. Het is mogelijk om zowel een fotograaf als een videograaf aanwezig te hebben, één van beide kan natuurlijk ook.

Vaak is het een zeer emotionele dag. Door deze vast te laten leggen, kunt u er later in alle rust nog eens naar kijken. Voor sommigen is het erg fijn om hier een film of een mooi foto album van te hebben.

Uitvaartfotografie / rouwfotografie

Er worden diverse foto's gemaakt. Het is mogelijk om zelf een keus te maken uit de foto's, welke er in het album moeten komen. Het album zal boek gebonden zijn en is persoonlijk gestileerd. Indien gewenst kan er bijvoorbeeld een speech in verwerkt worden.
Indien er meer prijs gesteld wordt op alleen de digitale bestanden is dat ook mogelijk.

Film van de uitvaart

De film zal een mooie registratie zijn van de ceremonie gemonteerd en geleverd op USB of te downloaden via een link.

Voor een offerte op maat neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Reproductie van een foto

Een reproductie is niet altijd een oude foto’s. Het kan ook een recente foto zijn waar het digitale bestand niet (meer) van aanwezig is. Regelmatig maken wij reproducties voor een begrafenis of crematie, een foto voor bij de afscheidsreceptie.

Kosten reproductie

Over het algemeen zijn de kosten voor een reproductie € 15,-. Eventuele meerkosten hangen af van de mate waarin de foto geretoucheerd of digitaal hersteld moet worden.
De grootte van de afdruk bespreken we met elkaar als u de foto komt brengen. Niet elke foto kan op elk formaat, graag adviseren wij hier persoonlijk in.

In onze winkel zijn ook diverse fotolijsten aanwezig zodat de gereproduceerde foto netjes in een lijst mee genomen kan worden.

Kom direct langs en we kijken graag samen naar de mogelijkehden.

Terug naar boven