Vrijgezellenshoot

Tijd voor een feestje! Wat gaan jullie doen, wat is leuk, wat is origineel? Kom naar ASA Foto & Film voor een vrijgezellenshoot en je hebt gegarandeerd een TOP dag.

Bubbelarrangement

Voor de dames

Onder het genot van knabbels en bubbels lekker tutten met je vriendinnen om vervolgens een super leuke fotoshoot te laten maken. Het kan niet gek genoeg, neem je eigen leuke attributen mee, jassen, sjaaltjes, boa’s, hoedjes, buttons, verkleedkleding etc.
Niets is te gek voor ons.

Kosten bubbelarrangement voor max. 10 personen met fotoshoot en een super leuk en persoonlijk fotoalbum als aandenken in een tijdsbestek van 90 à 120 minuten € 398,-

Bierarrangement

Voor de mannen

Ook voor de mannen kunnen we ook een te gekke fotoshoot verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld in onze studio. Wij zorgen voor knabbels en bier. Jullie komen lekker in de stemming en vervolgens gaan we een super te gekke fotoshoot maken. Het kan niet gek genoeg, neem je eigen leuke attributen mee, jassen, zonnebrillen, sigaren etc.
Niets is te gek voor ons.

Kosten bierarrangement voor max. 10 personen met fotoshoot en een stoer fotoalbum als aandenken in een tijdsbestek van 90 à 120 minuten € 398,-

Fotoshoot op locatie

Wil je ons naar een locatie laten komen voor een te gekke fotoshoot? Geen probleem!
Bel ons voor een afspraak of voor overleg.

We gaan bijvoorbeeld gezellig met jullie mee op stap en leggen alles van de dag vast. Hiervan krijg je een geweldig leuk fotoboek. Liever een fotoshoot op bijvoorbeeld het NDSM terrein, de grachten, de duinen of ergens anders? Alles is mogelijk en niets is te gek.
Neem hiervoor contact op.

Terug naar boven