Trouw filmclip

Ook voor jullie trouwfilm hoeven jullie niet ver te zoeken. Naast prijswinnende fotografie mogen jullie van ons namelijk ook een prachtige trouwclip verwachten. En dat is niet zomaar een alledaagse film, maar met recht het compleetste pakket wat je voor je bruiloft van onze (freelance) cameramensen mag verwachten. Een genot om terug te kijken!

Mail ons om te checken of jullie datum nog beschikbaar is.

Wat je allemaal mag verwachten

Jullie bruiloft verfilmd - de werkwijze

Het dagprogramma en al jullie wensen die we hebben besproken voor de fotoreportage van jullie bruiloft, gelden natuurlijk net zo voor de verfilming van jullie dag.

Een belangrijk verschil is dat de tijden niet gelijk hoeven te lopen: de start- en eindtijd voor het filmen mogen eerder of later zijn dan voor de fotografie, net waar jullie de voorkeur aan geven. Ook mogelijk is om alleen een videograaf van ASA Foto & Film in te huren.

Bij het filmen zelf op de bruiloft werken ze altijd zo onopvallend mogelijk. Zo kunnen jullie en al jullie gasten genieten van alle bijzondere momenten van de dag, zonder dat iemand zich uitgebreid 'gefilmd' voelt.

Je kunt ze eigenlijk zien als een filmende daggast. Ze bewegen onopvallend tussen de gasten door en leggen alle belangrijke momenten vast zonder al te veel in te grijpen. Zo krijg je een film die letterlijk de sfeer laat zien zoals die was.

Omdat we als team goed op elkaar zijn ingespeeld, zullen we bij het fotograferen en filmen elkaar ook niet in de weg lopen. We zorgen er zo voor dat we praktisch nooit bij elkaar 'in beeld' staan. Al ontkomen we er natuurlijk niet aan om dit helemaal te voorkomen.

Geloftes

We vragen jullie voorafgaand aan de huwelijksdag een soort van gelofte of stukje in te spreken met wat de reden is waarom jullie met elkaar willen trouwen. Dit moet onafhankelijk van elkaar gestuurd worden zodat jullie niet weten wat de een over de ander zegt. Zodra de huwelijksdag voorbij is, wordt er een montage van jullie filmclip gemaakt. Hierin wordt dan de vooraf ingestuurde "gelofte" verwerkt. Wanneer jullie trouwalbum klaar is zal ook z'n beetje de filmclip klaar zijn.

Vraag meer informatie aan over een filmreportage.

Alleen bruidsfilms?

We filmen niet alleen huwelijken. Ook voor bedrijven zoals presentaties en seminars maken we reportages. Maar ook bij crematies en begrafenissen worden wij regelmatig ingezet. Daarnaast maken wij ook muziekclips voor artiesten. Maar ook verlovingsfilms en loveshoot films.

Terug naar boven