Trouwfilm

Complete filmreportage incl. korte filmclip

Ook voor jullie trouwfilm hoeven jullie niet ver te zoeken. Naast prijswinnende fotografie mogen jullie van ons namelijk ook een prachtige trouwfilm verwachten. En dat is niet zomaar een alledaagse film, maar met recht het compleetste pakket wat je voor je bruiloft van onze (freelance) cameramensen mag verwachten. Een genot om terug te kijken!

Mail ons om te checken of jullie datum nog beschikbaar is.

Wat je allemaal mag verwachten

Jullie bruiloft verfilmd - de werkwijze

Het dagprogramma en al jullie wensen die we hebben besproken voor de fotoreportage van jullie bruiloft, gelden natuurlijk net zo voor de verfilming van jullie dag.

Een belangrijk verschil is dat de tijden niet gelijk hoeven te lopen: de start- en eindtijd voor het filmen mogen eerder of later zijn dan voor de fotografie, net waar jullie de voorkeur aan geven. Ook mogelijk is om alleen een videograaf van ASA Foto & Film in te huren.

Bij het filmen zelf op de bruiloft werken ze altijd zo onopvallend mogelijk. Zo kunnen jullie en al jullie gasten genieten van alle bijzondere momenten van de dag, zonder dat iemand zich uitgebreid 'gefilmd' voelt.

Je kunt ze eigenlijk zien als een filmende daggast. Ze bewegen onopvallend tussen de gasten door en leggen alle belangrijke momenten vast zonder al te veel in te grijpen. Zo krijg je een film die letterlijk jullie dag laat zien zoals die was.

Omdat we als team goed op elkaar zijn ingespeeld, zullen we bij het fotograferen en filmen elkaar ook niet in de weg lopen. We zorgen er zo voor dat we praktisch nooit bij elkaar 'in beeld' staan.

Trouwfilm & filmclip

Jullie mogen 12 tot 15 muzieknummers uitkiezen en voor jullie huwelijksdag doorgeven. Zodra jullie muziekwensen compleet zijn, wordt er een montage van jullie trouwfilm en filmclip gemaakt. Wanneer jullie trouwalbum klaar is zal ook z'n beetje de film klaar zijn.

Vraag meer informatie aan over een filmreportage.

Alleen bruidsfilms?

We filmen niet alleen huwelijken. Ook voor bedrijven zoals presentaties en seminars maken we reportages. Maar ook bij crematies en begrafenissen worden wij regelmatig ingezet. Daarnaast maken wij ook muziekclips voor artiesten. Maar ook verlovingsfilms en loveshoot films.

Terug naar boven