Reproductie

Waardevolle foto

Die ene oude waardevolle foto, wat zou het toch mooi zijn als die uitvergroot aan de muur kon hangen…. ASA Foto & Film is het juiste adres om naar toe te gaan met die foto. Door de jarenlange ervaring en de hoogwaardige apparatuur kan die oude foto in de meeste gevallen prima vergroot worden.

Het proces

Wij maken een nieuwe digitale foto van de oude. Vervolgens wordt deze ingelezen in onze computer en bewerkt naar wens. Het resultaat kan o.a. gedrukt worden op zowel fotopapier, canvasdoek, zijldoek, plexiglas, aluminium en dibond. Met het origineel gebeurt dus niets! Deze verlaad zelfs onze winkel niet omdat wij alles intern verzorgen.

De nieuwe foto blijft opgeslagen in ons archief waardoor het mogelijk is later nog nabestellingen te doen.

Foto voor een uitvaart

Het is niet zo dat het bij reproducties altijd om oude foto’s gaat. Het kan ook een recente foto zijn waar u het digitale bestand niet (meer) van heeft. Maar ook regelmatig maken wij reproducties voor een begrafenis of crematie, een foto voor bij de kist tijdens de uitvaart.

Kosten reproductie

Over het algemeen zijn de kosten voor een reproductie € 15,-. Eventuele meerkosten hangen af van de mate waarin de foto geretoucheerd of digitaal hersteld moet worden.
De grootte van de afdruk bespreken we met elkaar als u de foto komt brengen. Niet elke foto kan op elk formaat, graag adviseren wij hier persoonlijk in.

Kom direct langs en we kijken graag samen naar de mogelijkehden.

Mogelijke afdruk formaten.

Terug naar boven