Fotoshoot

Studio fotografie

Asa Foto & Video beschikt over een compleet uitgeruste fotostudio binnen de ring van Amsterdam. Het is immers niet altijd mogelijk een geschikte foto op locatie te maken. In de studio kan dat wel, daar zijn wij de baas over het licht.
Als het om een echte portretfoto gaat, bijvoorbeeld voor een publicatie bij een artikel in een gezaghebbend tijdschrift. Of voor een leuke, spontane familiefoto. Om cadeau te geven aan opa en oma. Of als je gewoon met je vriend of vriendin(nen) wilt poseren om je vriendschap of je liefde te vieren, de zogeheten 'loveshoot'. Zwangerschapsfotografie, modellenshoots, boudoirfotografie (lingirieshoot), familiefoto’s, newborn en kinderfotografie zijn een specialiteit van Asa Foto & Video. Desgewenst zorgen wij voor een visagist.

Ook een dierenportret is mogelijk. Of het nu gaat om je hond, kat, rat of vis. Bij Asa Foto & Video kan het allemaal!

Onze studio is uitgerust met diverse lampen, achtergronden en een windmachine. Kleedruimte is aanwezig. Op locatie shooten, zowel binnen als buiten, is zeker mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden.

Mobile studio

Uiteraard beschikken wij wel over een mobiele studio om ook op locatie te kunnen fotograferen. Ideaal voor bedrijfsportretten bijvoorbeeld.

Terug naar boven