Studio fotografie

Asa Foto & Film beschikt over een compleet uitgeruste fotostudio binnen de ring van Amsterdam. Het is immers niet altijd mogelijk een geschikte foto op locatie te maken. In de studio kan dat wel, daar zijn wij de baas over het licht (en het weer).

Fotoshoot mogelijkheden

Portretfoto

Deze kan je bijvoorbeeld voor een publicatie bij een artikel in een gezaghebbend tijdschrift nodig hebben. Of als je jouw (LinkedIn) profielfoto een upgrade wilt geven, staan wij ook graag voor je klaar met onze camera. Maak direct een afspraak of bel ons.

Familieshoot

Wij maken voor jullie die leuke, spontane familiefoto. Om cadeau te geven of om zelf op te hangen thuis. Maak direct een afspraak of bel ons.

Vrienden / vriendinnenshoot

Kom met je vriend(en) en/of vriendin(nen) om jullie vriendschap / liefde te vieren, de zogeheten 'loveshoot'. Maak direct een afspraak of bel ons.
Maar ook super leuk wanneer jullie plannen hebben om te trouwen, vaak kan je deze shoot dan gratis krijgen! Dit is dan een prewedding shoot.

Modellenshoot

Het is zo leuk om een keer een modellenshoot te laten maken van jezelf. Neem die tas met kleding en accessoires mee, laat je make-up doen door onze visagiste en shooten maar. Wil je je inschrijven bij een castingbureau dan kunnen wij ook portfolio foto's voor je verzorgen.
Maak direct een afspraak of bel ons.

Boudoir shoot

Boudoir shoot (ook wel lingerie shoot). Lees hier meer over boudoir fotografie
De fotoshoot kan je zowel alleen doen als samen met je partner. De shoot is mogelijk in de studio maar kan uiteraard ook in jullie eigen huis of in een hotel. Uiteraard is het mogelijk om onze visagiste in te huren. Maak direct een afspraak of bel ons.

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie, dit kun je eenmalig doen maar het is ook super leuk om een paar keer een shoot te doen tijdens je zwangerschap. Het zogeheten zwangerschapsabonnement. Zo krijg je van elke fase van je zwangerschap foto's en dat is super leuk om in een boekje te laten zetten. Maak direct een afspraak of bel ons.

Geboortefotografie

Dit is zo mooi, puur en fantastisch om later terug te kijken naar de spanningen, emoties en vreugde. Op een reportage manier leggen we dit voor jullie vast in een geweldig boekje.
Maak direct een afspraak of bel ons.

Newborn fotografie

Dit is zo ontzettend schattig. Doe dit wel op het moment dat je kleintje net geboren is. Tussen de 5 en 10 dagen oud is de beste leeftijd hiervoor. De navelstreng moet al wel weg zijn. Deze shoot kan zowel thuis als bij ons in de studio. Maak direct een afspraak of bel ons.

Kinderfotografie

Welke leeftijd dan ook het is gewoon leuk om te doen. Bedenk samen met ons een leuk thema, neem verschillende kleding en accessoires mee en we maken een te gekke shoot van je kind / kinderen. Maak direct een afspraak of bel ons.

Huisdieren

Nog zo'n geweldige categorie om voor onze lens te krijgen. Vaak zijn huisdieren net als kinderen onmisbaar in het gezin. Of het nu gaat om je hond, kat, rat of vis. Waarom niet een mooi portret van je geliefde dier aan de muur thuis. Maak direct een afspraak of bel ons.

Bij Asa Foto & Film is niets te gek!

Onze studio is uitgerust met diverse lampen, achtergronden en een windmachine. Kleedruimte is aanwezig. Op locatie shooten, zowel binnen als buiten, is zeker mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden.

Mobiele studio

Uiteraard beschikken wij over een mobiele studio om ook op locatie te kunnen fotograferen. Ideaal voor bedrijfsportretten bijvoorbeeld.

Cadeaubon bestellen?

Geef een te gekke fotoshoot cadeau door middel van een cadeaubon. Bestel eenvoudig de bon en krijg hem toegestuurd in je mailbox. Direct bestellen

Terug naar boven