Loveshoot

Wat is er leuker dan met je geliefde een prachtige fotoshoot laten maken? Niet alleen rond Valentijnsdag maar ook zeer geschikt als cadeau voor jullie jubileum, huwelijksaankondiging of gewoon omdat jullie het ontzettend leuk vinden samen op de foto te gaan!

Studio of locatie?

Gaan we heerlijk romantisch, intens en passievol fotograferen op een mooie locatie binnen - of buiten? Of komen jullie gezellig naar de studio? Alles is mogelijk en niets is te gek. Denk aan bijvoorbeeld het bos in de herfst, de duinen in het voorjaar, de stad in de zomer of het witte winterlandschap.

Thema shoot

Verschillende outfits, accessoires en een thema maken de shoot compleet. Als attributen kunnen jullie denken aan jullie motor, de lelijke eend van de buren, een paraplu, een bakfiets, picknickmand, een schommel aan een boom in het bos, etc.

Laat je ideeën de vrije loop, wij zijn overal voor in en brainstormen graag met jullie mee.

Fotoboekje of afdruk aan de muur

Van de foto's die gemaakt worden tijdens de shoot is het ontzettend leuk om een leuk boekje te laten maken. De foto's hiervoor kun je zelf uitkiezen. Ook is het mogelijk om de foto's als afdruk te bestellen. Wij hebben een groot assortiment aan lijsten, waardoor je de foto bij het ophalen direct thuis kan ophangen.

Prewedding shoot

De loveshoot wordt door toekomstige bruidsparen vaak gebruikt als prewedding. Je kunt de foto's bijvoorbeeld gebruiken voor jullie "save the date" kaart. En je kunt er zelfs een fotoboekje van laten maken! Het is immers hartstikke leuk om voor de grote dag een keer ongetrouwd te fotoshooten. Door de ongedwongen sfeer krijgen de foto's een spontane uitstraling. Ideaal voor de foto op de uitnodiging én jullie trouwalbum wordt er uiteindelijk nog specialer door.

En het leuke is: een preweddingreportage bij ASA Foto & Film is in de meeste gevallen gratis! Vraag naar de voorwaarden.

Mail direct voor een afspraak of bel ons.

Terug naar boven