Bedrijfsfotografie

Foto's voor de website

Uw website is vrijwel altijd de eerste kennismaking van een klant met uw bedrijf. Dat maakt de juiste uitstraling des te belangrijker: There's never a second chance for a first impression. Beeld speelt daarbij een cruciale rol. Uw bezoekers gaan uw site immers eerst bekijken - en dan pas lezen. Asa Foto & Video proeft de sfeer en gaat vervolgens met u in overleg over wat u met de website wilt overbrengen. Het resultaat zal u zeker aanspreken.

Interieur fotografie & exterieur fotografie

Interieur fotografie & exterieur fotografie. Heel belangrijk dat uw pand zowel van binnen als van buiten goed op de foto staat bijvoorbeeld bij de verkoop ervan. Voor diverse makelaarskantoren verzorgen wij de fotografie. Maar niet alleen voor de verkoop, ook voor uw site is het fijn wanneer uw pand er goed bij staat. Denk aan een kledingwinkel: een mooie interieurfoto zorgt ervoor dat de klant sneller de winkel instapt na het bezoeken van de website.

Foto's voor publicatie

Geen jaarverslag zonder foto's, of u nu een boekwerk drukt of het verslag online zet. ASA Foto & Video verluchtigt en verduidelijkt uw verslag met beeld. Zodat de mensen ook kunnen zien hoe uw bedrijf ervoor staat. Uiteraard geldt dit ook voor publicaties zowel op online media als in een magazine of vakblad. Zonder foto wordt uw artikel minder snel gelezen en bekeken.

Evenementen fotografie

Ook voor evenementen kunt u bij ASA Foto & Video terecht. Onze jarenlange ervaring werp zijn vruchten af in congreszalen, tijdens seminars, televisieprogramma’s en award shows en zorgt voor de perfecte sfeerbeelden.

Portretfoto & groepsfoto's

Uw groepsfoto ingelijst of in een handige map. Makkelijk mee te geven aan uw gasten ter herinnering aan een geslaagde meeting.

Het “smoelenboek”, vaak op intranet maar ook steeds vaker gebruikt op het internet zelf. Profielfoto’s van uw medewerkers voorzien van een biografie maakt uw uitstraling betrouwbaarder.

Team work

Of het nu gaat om een zakelijke portretfoto, een teamfoto, sfeerimpressie, in- of exterieurs of productfotografie. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe u het graag ziet en vullen uw ideeën aan met onze ervaringen.

Een aantal van onze fijne relaties die u voor gingen zijn:

A: B: C: D: E: F: G: H: L: M: O: P: R: S: T: U: V: W: Y:
Terug naar boven