Vacature

Voor een leuke, nieuwe collega in onze fotostudio

Bij ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet werken betekent: werken in een leuke studio met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan fotoreportages, foto lijsten, afdrukmogelijkheden en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In ons team is een plaats vrijgekomen voor een parttime studio assistent(e).

De werkomgeving: In onze studio in Amsterdam heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. De studio is goed te bereiken met zowel de fiets als het openbaar vervoer.

Functieomschrijving:


Wij zoeken een stressbestendige duizendpoot met goede communicatieve skills voor de functie studio assistent(e).
Woon jij in Amsterdam en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan en te helpen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Mocht je enige kennis hebben van Photoshop, Lightroom en fotografie is dat mooi meegenomen. Interesse erin is een pre.

Dit ga je doen: Als studio assistent(e) ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en verzorgt pasfoto's en visum foto's. Je zorgt ervoor dat de studio onderhouden en netjes is. Daarnaast sta je mensen zowel telefonisch als in de studio te woord, maak je afspraken in de agenda en help je bij de verwerking, het afdrukken en inlijsten van foto's en bij licht administratief werk.

Wat bieden wij?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV zo snel mogelijk te mailen naar ikwildezejob@asa-foto.nl t.a.v. Tessa Witvoet. (voor 16 maart a.s.)

Meer informatie over onze studio vind je op www.asa-foto.nl, www.pasfotomaken-amsterdam.nl, www.profielfotomaken-amsterdam.nl en op onze social media kanalen. Wij kijken uit naar je bericht :-)

Deze vacature downloaden? (PDF)Terug naar boven